De unde să cumpărați Rybelsus online? Pentru a pierde în greutate

rybelsus

 •   Cumpărați-vă medicamentele online
 •   Obțineți o rețetă medicală validată de medici
 •   Obțineți livrare la domiciliu în 24 de ore

Înainte de a cumpăra Rybelsus fără prescripție medicală în România, trebuie să citiți următoarele. Rybelsus (semaglutide) este un medicament utilizat pentru tratarea diabetului.

Este un agonist al receptorilor de peptidă asemănătoare glucagonului-1 (GLP-1) care interacționează cu receptorii GLP-1 din celulele creierului pentru a induce sațietate și o senzație de sațietate, care suprimă și mai mult pofta de mâncare.

În cercetările privind diabetul de tip 2, după 26 de săptămâni (aproximativ 6 luni), 11% dintre pacienții care foloseau Rybelsus 7 mg și 36% dintre pacienții care luau Rybelsus 14 mg pierduseră 5% sau mai mult din greutatea corporală. Există puține studii privind reducerea greutății la persoanele fără diabet zaharat de tip 2.

*Rybelsus va fi disponibil în curând la farmacia noastră parteneră, între timp există un înlocuitor la fel de eficient.

Durata tratamentului și modificări ale greutății la întreruperea acestuia

Durata sugerată a tratamentului este șase până la douăsprezece luni. O combinație de modificare a dietei și exerciții fizice este crucială în stabilirea unui obicei de gestionare a greutății pe termen lung, deoarece pericolul pe termen lung este neclar, apetitul revine la normal și este posibil ca greutatea să crească odată ce Rybelsus a încetat să mai funcționeze.

Cum se utilizează Rybelsus

Înainte de prima masă sau băutură a zilei, luați un comprimat pe stomacul gol cu maximum o jumătate de pahar de apă (120 ml). După administrarea Rybelsus, așteptați cel puțin 30 de minute înainte de a mânca sau de a bea. Nu luați niciun alt medicament timp de 30 de minute după administrarea Rybelsus. Nu despicați, nu mestecați și nu luați niciodată două pastile deodată.

Despre dozajul de Rybelsus

Doza inițială este de 3 miligrame administrate o dată pe zi. Dozajul este crescut la 7 mg o dată pe zi după o lună.

În cazul în care efectul de reducere a greutății nu este suficient după o lună de administrare a 7 mg o dată pe zi, doza poate fi crescută la 14 mg o dată pe zi.

Simptomele lui Rybelsus

Următoarele reacții adverse sunt observate la persoanele cu diabet zaharat de tip 2, nu au fost efectuate studii privind reacțiile adverse la persoanele cu alte afecțiuni.

Reacție adversă >5% 1~5% și Frecvență necunoscută
 • Metabolism și nutriție: Scăderea apetitului
 • Sistemul nervos : Dureri de cap, amețeli și gust neplăcut
 • retinopatie diabetică a ochilor
 • ritm cardiac prea rapid
 • disconfort gastric, durere și distensie stomacală, balonare GERD, gastrită, eructație și greață gastrointestinală, diaree, constipație și vărsături
 • calculi biliari, căi biliare și ficat
 • slăbiciune generală și stare de rău
 • un test de sânge un nivel ridicat de lipază un nivel ridicat de CK sau amilază
 • Constipația, diareea și greața sunt cele mai tipice efecte secundare gastrointestinale. Majoritatea acestora sunt ușoare până la moderate, temporare și se vor ameliora atâta timp cât veți continua tratamentul. Dacă prezentați simptome severe, vă rugăm să consultați un medic.
 • Hipoglicemie (nivel scăzut de zahăr în sânge): Persoanele cu diabet de tip 2 sunt cunoscute ca suferind de hipoglicemie. Luați 10g de zahăr sau 100mL de suc care conține zahăr și luați timp să vă relaxați dacă vă simțiți cu o foame intensă, epuizare, transpirații reci, tremurături sau palpitații. Așteptați până când nu mai există semne de hipoglicemie înainte de a opera echipamente, de a lucra la înălțime sau de a conduce un vehicul.
 • Pancreatită acută (0,1%): Dacă prezentați simptome precum dureri severe de stomac, disconfort la nivelul spatelui, greață sau febră, adresați-vă imediat medicului dumneavoastră.

Frecvența necunoscută a colelitiazei (calculi biliari) : Disconfortul abdominal poate apărea după o masă grasă sau în noaptea de după un consum excesiv de alimente. Pancreatita acută indusă de calculi biliari face ca durerea să înceapă brusc și să atingă punctul culminant în câteva minute. Nivelurile crescute ale amilazei și lipazei sunt markeri de diagnostic pentru prezența simptomelor, dar nu prezic dezvoltarea pancreatitei. Dacă apare un disconfort gastric sever, solicitați de urgență asistență medicală.

Șoc anafilactic/angioedem: O reacție exagerată a sistemului imunitar (reacție alergică) poate avea ca rezultat simptome precum tensiune arterială scăzută, amețeli, umflarea feței, a buzelor și a pielii, erupții cutanate și dificultăți de respirație din cauza edemului căilor respiratorii. Chemați imediat o ambulanță dacă prezentați simptome anafilactice, deoarece veți avea nevoie de tratament spitalicesc cu o injecție.

În caz de nereguli precum constipație severă, distensie abdominală, disconfort gastric prelungit sau vărsături, întrerupeți utilizarea și cumpărarea Rybelsus în România fără prescripție medicală și consultați un medic.

Obstrucție intestinală (frecvență necunoscută): Tumorile celulelor C ale tiroidei au fost mai frecvente la persoanele care au primit doza standard sau doza mai mică de tratament Rybelsus în cadrul unui studiu de carcinogenitate de 2 ani la șobolani și șoareci care a utilizat semaglutide subcutanat.

În ceea ce privește tratamentul Rybelsus și sarcina

Rybelsus trebuie întrerupt atât de către bărbați, cât și de către femei cu două luni înainte de concepția preconizată. Folosiți metode contraceptive în timpul tratamentului și evitați să rămâneți gravidă sau să alăptați în timpul utilizării medicamentului.

Interacțiuni cu alcoolul sau alte substanțe

Absorbția warfarinei poate fi afectată dacă diareea sau vărsăturile persistă în timpul utilizării Rybelsus. Evitați utilizarea hormonilor tiroidieni în asociere (tirodină, levotiroxină sodică hidratată). Atunci când se utilizează în asociere cu insulina și alte medicamente pentru diabetici, s-a observat hipoglicemie severă. Dacă aveți o prescripție de la o altă instituție, nu utilizați în același timp pastile de slăbit și medicamente pentru diabet. Orlistat (Xenical) nu are interacțiuni cunoscute, dar nu se știe dacă este sigur de utilizat împreună cu alte medicamente anti-obezitate sau suplimente pe bază de plante.

Rybelsus și alcoolul nu interacționează în mod direct, deși consumul excesiv de alcool încetinește sinteza glicogenului și glicogeneza în ficat și poate duce la hipoglicemie prin el însuși. Dacă vă decideți să cumpărați Rybelsus fără prescripție medicală în România, trebuie evitat consumul excesiv de alcool.

Cine nu este eligibil pentru a cumpăra Rybelsus online în România

 • Pacienții cu vârsta mai mare de 75 de ani sau mai tineri de 18 ani.
 • Pacienți cu insuficiență renală sau hepatică severă, diabet, pancreatită, colelitiază sau colecistită.
 • pacienți cu obstrucție intestinală anterioară sau intervenție chirurgicală abdominală.
 • IMC mai mic de 18,5, procent de grăsime corporală mai mic de 15% pentru bărbați și 25% pentru femei și pacienți cu tulburări de alimentație.
 • Pacienții cu tulburări endocrine sau medicamente precum steroizii au creat obezitate.
 • Pacienții cu neoplazie endocrină multiplă de tip 2 în familie sau cu boli tiroidiene.
 • persoanele care alăptează, care sunt însărcinate sau care intenționează să rămână însărcinate.
 • Pacienții care au încercat să se sinucidă sau care sunt deprimați.
 • Persoanele care sunt alergice la semaglutid (Rybelsus, Ozempic) și la aditivi (salcaprozat de sodiu, povidonă, celuloză cristalină, stearat de magneziu).

Care este prețul Rybelsus în România?

 • Pentru 1 cutie de 30 de comprimate Rybelsus, prețul este de : 715,37 lei
 • Pentru 1 cutie de 90 de comprimate Rybelsus, prețul este de : 1.579,35 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *