Primolut N, un medicament care poate fi cumpărat online

Primolut N

 •   Cumpărați-vă medicamentele online
 •   Obțineți o rețetă medicală validată de medici
 •   Obțineți livrare la domiciliu în 24 de ore

Înainte de a cumpăra Primolut N fără prescripție medicală în România, trebuie să citiți următoarele.

Informații despre medicament

Norethisterona, un hormon sintetic identic cu progesteronul din natură, este componenta activă a Primolut N. Acest hormon este crucial atât pentru sarcină, cât și pentru ciclul menstrual feminin.

Ovulația este una dintre funcțiile progesteronului, iar nivelurile scăzute pot duce la nereguli menstruale și la alte probleme de sănătate.

Endometrul trebuie să se dezvolte pentru sarcină, iar progesteronul este responsabil de acest lucru.

Progesteronul este un hormon pe care organismul îl produce în anumite momente în timpul ciclului menstrual pentru a promova creșterea endometrului. Dacă ovulul fecundat nu s-a atașat de endometru până la sfârșitul ciclului menstrual, nivelul de progesteron din organism scade și începe menstruația. Nivelul de progesteron din organism rămâne ridicat dacă ovulul fertilizat se implantează în endometru la sfârșitul ciclului menstrual, ceea ce ajută la menținerea unui endometru sănătos pentru concepție.

Noretisteronul din Primolut N ajută la controlul creșterii endometriale și a eliminării tipice a acesteia prin imitarea acțiunilor progesteronului. (menstruație).

Primolut N este utilizat pentru a trata infertilitatea, pentru a modifica (scurta sau prelungi) ciclul menstrual și pentru a trata perioadele neregulate sau amenoreice cauzate de o lipsă de progesteron sau de un dezechilibru hormonal. Noretisterona este o componentă a Primolut N, care este o formă generică a Noalten.

Progesteronul, un progestogen, este un hormon feminin eliberat de corpul galben al ovarelor unei femei care ajută la reglarea ciclului menstrual și la pregătirea și menținerea sarcinii. Noretisteronul, o substanță care funcționează în mod similar cu progesteronul, ajută la tratarea dezechilibrului hormonal și a deficitului de hormon luteinizant.

Prin înlocuirea și suplimentarea progesteronului cu noretisteron, cumpărarea Primolut N fără prescripție medicală în România va ajuta la stabilizarea Homeostazia hormonală.

Rezultate

Tratamentul endometriozei, al sindromului premenstrual, al sângerărilor disfuncționale și al menstruației abundente cauzate de deficitul de progesteron.

În funcție de individ, consecințele pot varia.

Dozaj

Doza se poate schimba în funcție de individ și de simptomele acestuia, iar următoarele sunt doar recomandări. Atunci când utilizați acest medicament, urmați întotdeauna recomandările medicului dumneavoastră înainte de a cumpăra Primolut N fără prescripție medicală în România.

Adulții trebuie să ia, în general, între 5 mg (1 comprimat) și 10 mg (2 comprimate) de Primolut N o dată sau de două ori pe zi pe cale orală.

Pentru a prelungi ciclurile menstruale, un comprimat de 5 mg pe zi trebuie luat cu 5 zile înainte de perioada menstruală preconizată. Această doză trebuie administrată în mod constant până la data dorită de prelungire a ciclului menstrual.

Luați 5 miligrame (1 comprimat) zilnic în timpul fazei foliculare timp de câteva zile pentru a scurta ciclul menstrual.

Precauții

 • Dacă suferiți de afecțiuni hepatice, evitați utilizarea acestuia.
 • Dacă sunteți însărcinată sau credeți că ați putea fi însărcinată, nu-l utilizați.
 • Dacă sunteți însărcinată sau credeți că ați putea fi însărcinată, nu-l utilizați.

Înainte de a cumpăra Primolut N în România online, asigurați-vă că verificați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă îl luați în plus față de alte medicamente.

Luați doza uitată imediat ce vă amintiți. Dacă următoarea doză este aproape, săriți peste doza uitată și începeți să o luați în schimb pe cea programată; nu luați niciodată două doze deodată.

Efecte nedorite

Principalele efecte adverse.

Erupții cutanate, umflături, creștere în greutate, anorexie, disconfort gastric, hemoragie acută, pierdere de sânge, modificare a volumului de sânge menstrual, sensibilitate mamară, dureri de sân, dureri de cap, somnolență, afte, febră, dureri de spate și oboseală sunt câteva dintre simptome.

Reacții adverse grave foarte puțin frecvente.

Simptome similare cu cele ale anafilaxiei (de exemplu, dificultăți de respirație, urticarie, angioedem, prurit).

Noretisterona, componenta principală a Primolut N, este legată de :

 • perioade menstruale neregulate
 • Disconfort menstrual (dismenoree)
 • Hipermenoree
 • sindromul premenstrual, printre alte boli menstruale
 • ameliorarea simptomelor menopauzei și a endometriozei
 • utilizat în circumstanțe precum. În plus, poate fi folosit pentru a modifica ciclul menstrual.

De asemenea, poate fi utilizat pentru a întârzia apariția menstruației în anumite circumstanțe, cum ar fi atunci când călătoresc sau concurează în sport.

Ce trebuie să faceți (luați).

(Luați o pastilă Primolut N o dată pe zi timp de 10 până la 14 zile, începând cu trei zile înainte de începerea menstruației. În mod normal, menstruația începe la două-trei zile după ultima doză.

Sindromul premenstrual dureros

Luați 1 până la 3 comprimate o dată pe zi între zilele 19 și 26 ale ciclului menstrual (socotind prima zi de menstruație ca fiind prima zi). utilizare care continuă timp de câteva luni.

Dismenoree

Luați 1 comprimat o dată pe zi timp de 20 de zile, începând cu ziua 5 a ciclului menstrual și continuând timp de 3 până la 4 cicluri menstruale. Ziua 1 a ciclului menstrual este socotită ca fiind ziua 1.

Efecte suplimentare și măsuri de siguranță

Reacțiile adverse frecvente ale Primolut N includ dureri de cap, greață, hipermenoree și sângerări neregulate.

În plus, migrena, erupțiile cutanate, urticaria, problemele de vedere și dispneea sunt reacții adverse rare.

Evitați să cumpărați Primolut N fără prescripție medicală în România dacă :

 • sunteți alergic la oricare dintre celelalte ingrediente din acest medicament, inclusiv la noretisteron
 • sunteți gravidă sau credeți că ați putea fi gravidă
 • cele care alăptează
 • persoanele cu antecedente de probleme de circulație a sângelui
 • persoanele cu tromboză venoasă profundă (TVP), embolie pulmonară (EP), infarct miocardic (IM), accident vascular cerebral sau cheaguri de sânge în orice altă zonă a corpului
 • persoanele care suferă de tuse, dificultăți de respirație și disconfort toracic
 • persoane cu deficiențe de vedere
 • atacuri de migrenă
 • persoanele care suferă de boli de ficat
 • cei cu tumori hepatice
 • persoanele cu diabet de tip 2
 • cei cu sângerări genitale inexplicabile
 • cele cu hiperplazie endometrială
 • cele care au avut prurit generalizat sau icter idiopatic în timpul sarcinii, care provoacă îngălbenirea pielii,
 • cei care au deja cheaguri de sânge sau au probleme de sănătate care îi expun unui risc crescut.

*În comparație cu femeile care nu utilizează contraceptive orale, există o creștere modestă a riscului de formare de cheaguri de sânge în vene și artere.

Consultați un medic dacă prezentați orice anomalie în organism după administrarea medicamentului, deoarece cheagurile de sânge pot pune în pericol viața și pot provoca accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord și hemoragii subarahnoide, care sunt toate foarte rare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *