De unde să cumpere isotretinoin pentru a trata acneea?

isotretinoin

  •   Cumpărați-vă medicamentele online
  •   Obțineți o rețetă medicală validată de medici
  •   Obțineți livrare la domiciliu în 24 de ore

Isotretinoina, adesea cunoscută sub numele de Accutane, este un medicament oral sau cremă. Înainte de a cumpăra isotretinoin fără prescripție medicală în România, trebuie să citiți următoarele.

Acneea și porii înfundate sunt tratate cu medicamentul isotretinoin.

Atât producția de sebum, cât și microorganismele care cauzează acnee sunt reduse de componenta principală a medicamentului, izotretinoina.

Cu toate acestea, trebuie să fim atenți înainte de a cumpăra isotretinoină online în România, aceasta trebuie luată cu precauție din cauza posibilității apariției mai multor efecte negative.

Deși este disponibil prin comandă prin poștă și prin import privat, ar trebui să fie luat numai dacă este recomandat de o unitate medicală, deoarece poate avea efecte negative asupra sănătății.

Dintre toate tratamentele pentru acnee utilizate la nivel mondial, isotretinoina este cel mai eficient și are cea mai mică rată de recurență. Tratamentul acneei cu izotretinoină are o eficacitate de 98% sau mai mare, și doar 30% dintre pacienți se confruntă cu o recidivă*..

Aproximativ 30% dintre oameni au o scurtă agravare a acneei în prima lună. Dacă pacienții folosesc în mod regulat cantitatea recomandată de medicamente, ar trebui să observe o îmbunătățire semnificativă în 2-3 luni. Pentru a evita recurența, tratamentul trebuie continuat chiar și după ce acneea s-a ameliorat. Un plan de tratament tipic durează șase luni. Acesta poate fi prelungit la opt luni dacă progresele sunt minime.

* În ceea ce privește ratele de recidivă, recidiva este atunci când numărul de cazuri de acnee revine cu mai mult de o treime.

Un mod de acțiune

Acidul retinoic all-trans are un stereoizomer numit izotretinoină. Mecanismul precis de acțiune al izotretinoinei nu este încă pe deplin înțeles.

Din cauza hipercornificării mucoasei epiteliale a unității pilosebacee, corneocitele sunt turnate în canal, iar excesul de sebum și cheratină blochează canalul. Acest lucru duce la apariția unui comedo și a acneei inflamatorii. Prin restabilirea modelului de dezvoltare ordonată, izotretinoina previne creșterea sebocitelor. Pentru a evita blocarea canalului și a porilor, precum și excreția de corneocite în canal, acest medicament.

Principalul substrat pentru dezvoltarea bacteriei responsabile de inflamația acneei, P. acnes, este sebumul. Atunci când cumpărați isotretinoină în România fără prescripție medicală, aceasta va scădea producția de sebum, ceea ce împiedică colonizarea canalului de către bacterii. Acesta este al doilea mecanism de acțiune. Cu toate acestea, este eficient doar în timpul tratamentului. Prima etapă este mai crucială decât cea de-a doua pentru a evita recidiva, deoarece producția de sebum va reveni la aproximativ același nivel ca înainte de terapie după ce medicamentul este oprit în două luni.

Am alcătuit o serie de întrebări despre crema de izotretinoină

Sebumul revine la normal după încheierea tratamentului cu isotretinoină?

La sfârșitul tratamentului, se presupune că isotretinoina împiedică reapariția acneei, deoarece reduce glandele sebacee.

Cu toate acestea, unele glande sebacee pot reveni la starea lor de dinainte de acnee, astfel încât nu toată lumea poate preveni revenirea acneei.

Chiar și atunci când acneea revine după oprirea isotretinoinei, simptomele sunt adesea mai ușoare decât înainte.

Isotretinoina este eficientă pentru acneea de spate și cicatricile de acnee?

Acneea de spate și cicatricile de acnee pot fi tratate eficient cu isotretinoină.

Stafilococul auriu, ciupercile și bacteriile acneice pot contribui la apariția unor pete roșii pe spate, cunoscute sub numele de acnee pe spate. În fiecare situație, efectele antiinflamatorii ale izotretinoinei ar trebui să amelioreze simptomele.

Cu toate acestea, mulți oameni suferă de acnee pe spate și trebuie să se confrunte cu ea ani de zile. Chiar și atunci când inflamația a dispărut, crizele recurente de acnee pot lăsa pielea ternă și uscată. cicatrici și decolorări.

Medicamentele orale, medicamentele topice sau laserele pot fi folosite pentru a trata cicatricile acneice. Dacă aveți cicatrici de acnee, vă rugăm să discutați cu medicul dumneavoastră despre posibilele modificări ale planului de tratament.

Pot să mă epilez cu ceară în timp ce iau isotretinoină?

Nu se recomandă epilarea cu ceară după întreruperea tratamentului cu isotretinoină.

Este periculos să se utilizeze epilarea cu laser sau cu lumină atunci când isotretinoina crește sensibilitatea la lumină.

În timp ce se utilizează isotretinoină, studii recente au arătat că epilarea cu laser este sigură, dar, datorită puterii mari a acestor lasere, există întotdeauna un risc de cicatrizare sau de cheloide.

Epilarea cu laser și tratamentul cu isotretinoină trebuie efectuate separat pentru a evita interferențele dintre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *